Putovanja u terminu praznika bude posebno uživanje. Zato džentlmeni zaboravite na računare i telefone, i prepustite se zimskoj čaroliji. Najinteresantnija zimska putovanja su ona kada se upoznaju evropski gradovi, planine ili pak daleke tople turističke destinacije. Naš predlog, za beg od gradske buke i zagađenog vazduha, je poseta zimskim planinskim turističkim centrima i evropskim gradovima.

zimska-putovanja
Ukoliko je vaš izbor zimsko posećivanje prelepih evropskih prestonica, tada ćete upoznati nesvakidašnju arhitektoru, muzeje, kao i divne gradove pod snegom. Zimski praznici su idealna prilika da posetite gradove koje do sada nikada niste, bilo da ste u društvu voljene osobe ili prijatelja.

Ljubitelji zimskih sportova će izabrati neozaobilazne planinske vrhove bili oni domaći ili strani. Skijaškim stazama za početnike ili vrhunske skijaše obiluju svi planinski centri. Blago kose do strmih padina privlače zaljubljenike u skinjanje, snoubord, sankanje, itd.. Pored toga, planine predstavljaju vazdušne oaze zdravog i čistog vazduha. Za one koji ne vole da skijaju tu su fantastične staze za šetnju. Boravak na čistom i svežem vazduhu garantovano svima prija, a vi ćete se osećati sigurno bolje nego kod kuće.

Za džentlmeni iskoristite čari prazničnog perioda i pružite sebi neverovatan odmor i neskavidašnji ugođaj. Upoznajte neku drugu kulturu, različite mentalitete, autentična jela, degustirajte razne specijalitete, skupljajte suvenire. Nezaboravna zimska idila će vas u potpunosti osvojiti svojim čarima! A vaše zanimljive trenutke tokom zimskih praznika ćete dugo prepričavati, a pamtiti zauvek. Samo ne zaboravite toplo da se obučete!

Foto: wallpampers.ru