puloveri
Ne možemo zamisliti jesen bez udobnih i mekanih pulovera. Klasični, vanvremenski komadi u garderoberu, upotpunjeni savremenim trendovima pružiće vam toplinu i osvežiti vaš stil u svakoj prilici.

Najzahvalniji puloveri za kombinovanje su svakako oni u klasičnim bojama poput sive, bež i teget. Uz pomoć ovih nijansi svaka vaša kombinacija biće savršeno ukombinovana. Puloveri su odlični saveznici u slojevitom oblačenju pa su ove sezone oni ključni komadi vašeg garderobera.

Posebno popularna boja ove jeseni je maslinasto zelena. Military izgled se vratio u punom sjaju pa će vam pulover u ovoj boji pomoći da ispratite sve komade ovog trenda, a u poslovnim prilikama osvežiće vaše sivo ili teget odelo na besprekoran način.

rolkeGrafika je nezaobilazni trend u kome ćete uživati u svakom slobodnom trenutku. Dizajneri su pripremili bogate kolekcije grafičkih pulovera koji će se odlično uklopiti preko vaše omiljene košulje i ispod blejzera u jednoj boji. Izaberite pravu šaru za vas i kombinujte ostatak vašeg izgleda sa bojama na puloveru.

Puloveri sa rol kragnom najbolje će vas ugrejati u hladnim jesenjim danima a odlično će izgledati sa nekim od klasičnih, tanjih džempera ispod za ležernije varijante, dok će u poslovnim prilikama ovakav pulover odlično ići sa klasičnim kaputom i vunenim šalom preko.

Ove sezone karirani dezeni nisu rezervisani samo za odela. Dizajneri su obogatili pulovere najrazličitijim varijantama karoa, od tartan do mikro šare. Ovakvi puloveri odlično će ići uz tamne džins pantalone ili uz tamno sivo odelo za ozbiljnije prilike.

Jesen nam donosi puno novih iznenađenja u kojima možete najbolje uživati uz tople komade kojima ćete osvežiti vaš garderober.