Definicija modernog muškarca se, pored harizme i šarma koje on poseduje, karakteriše i garderobom koju on ponese. Toliko puta ste se susreli sa frazom da odelo ne čini čoveka, međutim dvostruko više ste se našli u situaciji da je ta fraza demantovana. Dakle, odelo zaista čini jednog džentlmena kompletnim.

Ova sezona proleće/leto 2016. donosi nam određene novine, koje se tiču muškog odevanja. Pastelne boje su jako prisutne na ulicama svetskih modnih centara, poput Milana, Njujorka i Pariza. Vi svoj primerak možete birati na osnovu vašeg stila, tena, kao i ostatka postojećeg garderobera. Predlažemo da trend pastelnih boja provučete kroz vaš outfit u vidu sakoa, ili košulje, a za one smelije, odelo je savršeni izbor. Takođe, odevnu kombinaciju smirite neutralnim tonovima. Što se tiče materijala, predlažemo lan, koji je lagane teksture i odličan je izbor za nešto toplije dane koji nam predstoje.
2

Teksas jakna je ove sezone jako prisutna, ali u nešto drugoj formi kombinovanja sa ostatkom garderobe. Nekada se ovaj odevni komad vezivao za opušteni i buntovnički stil, dok se danas on kombinuje sa laganim letnjim pantalonama, ležernom majicom i trendi naočarima za sunce.

sesir 2

Patike predstavljaju obavezni komad koje svaki muškarac obožava. Ove sezone, patike nisu rezervisane samo za sportske aktivnosti i šetnju gradom. Ukombinujte trendi strukirano odelo svetlijih tonova sa casual platnenim patikama. Na taj način, odavaćete utisak da ste sačuvali svoj mladalački šmek. Ali budite oprezni i izbegavajte crno odelo u ovakvom obliku kombinovanja sa obućom.

belogradegentleman komadi koje morate imati

Nešto što će vas outfit podići na sasvim novi i viši nivo je, svakako, smeli aksesoar u vidu šešira. Kombinujte ga sa naočarima za sunce modernog okruglog oblika. Modne igrarije svakako nisu rezervisane samo za dame, pa vam predlažemo da ovog proleća unesete dašak mladosti i živosti šeširom smelih i svetlih tonova.

Izvor: BelgradeGentleman
Fotografije:www.fashionbeans.com/www.thelafashion.com/www.thefashionspot.com/