Popularnost džinsa godinama unazad učinila je da postane modni klasik. Prednost džinsa je u tome što se može nositi uz gotovo sve: majica i patike ili malo elegantnije cipele i košulja. Modni trendovi nalažu par modela džinsa kojima ćete osvežiti garderober za predstojeće tople dane i koji će vaš izgled podići na viši nivo..

Pocepani džins obično asocira na steet style i na nešto opuštenije varijante. Pocepane farmerice svetlijih tonova su apsolutni trend ovog leta, od onih sa malim rezom preko kolena do onih koje u potpunosti otktivaju koleno. U kombinaciji sa klasičnom majicom, interesantnog printa, daće opušteni, urbani i primeći stil.

muska odela

Model džinsa u regular formi idealan je za muškarca koji voli da nosi nešto klasičnije modele. Izbor boje i stila je na vama, jer ne možete pogrešiti ako odaberete klasične farmerke ravnih nogavica. Poput džinsa, bela košulja je nešto sto ne izlazi iz mode. Bela klasična košulja u kombinaciji sa tamnijim farmerkama klasičnog kroja predstavlja sjajnu kombinaciju.

Double denim je sve što vam je potrebno da biste bili u trendu ove sezone. Kombinacija tekses farmerki sa teksas košuljom je inspirisala brojne stiliste i dizajnere. Ključna stvar je kontrast. Birate različito tretirani teksas, različitih nijansi i sa ovom kombinacijom ne možete pogrešiti.

Beli džins je definitivno namenjen letnjoj sezoni. Može se kombinovati sa svim komadima iz vašeg letnjeg garderoba, a da uvek izgledate sveže i kul. Mornarski stil je izuzetno popularan, pa će svaka kombinacija sa teget majicom i mokasinama učiniti da izgledate dobro i primećeno.

musko odelo
Ovog leta se širi modeli od isparanog tanjeg teksasa vraćaju na modnu scenu, uz to su izuzetno udobni i praktični za toplije dane.

Izvor: BelgradeGentleman
Foto: in.pinterest.com; thefashionformen.com; lookastic.co.uk