Nekada je Polo majica bila prepoznatljivi odevni predmet golfera i smatrala se statusnim simbolom. Kasnije su je prihvatili ostali sportisti, a njenoj popularnosti su najviše doprineli brendovi poput Ralf Lorena i Lacoste, pokazavši nam kako se može sportski odevni komad kombinovati sa garderobom klasičnog stila.

Must have komad – Polo majica
Jedan od razloga popularnosti Polo majice je svakako njena fleksibilnost u uklapanju. Naime, ona je omiljena među ljubiteljima sportskog, kežual i elegantnog stila, jer odiše prefinjenom elegancijom sportskog kroja. Sačinjena je od najkvalitetnijeg pamuka i rezervisana za poneti u opuštenim prilikama, dok varijante tamnijih boja bez pruga mogu biti savršeni deo sportsko-elegantne odevne kombinacije. Dizajneri ove sezone ostaju dosledni prepoznatljivoj formi, sa varijacijama nešto užeg modela u struku.

Must have komad – Polo majica
U današnjem tekstu vam predlažemo kako da kombinujete ovaj evergreen model majice sa ostatkom garderobe koju posedujete.

Must have komad – Polo majica
Polo majica se savršeno uklapa uz sportsku garderobu. Kombinujte je sa sečenim pantalonama tamnije boje i belim patikama. Takođe, odlično se uklapa i uz jednostavne bermude kada nastupe visoke temperature. Odavaćete utisak urednog muškarca koji lepo izgleda i kada je u neobaveznoj šetnji.

Ponesite Polo majicu uz neutralni par pantalona i popularni model letnjih cipela. U ovom slučaju, ostavljena vam je mogućnost eksperimentisanja sa dezenom, odnosno printovima i bojama. Predlažemo vam da birate majicu koja je inspirisana retro stilom, kako biste kombinaciju začinili espadrilama ili brodaricama.

Za nešto manje formalne prilike, Polo majica je odličan izbor, ali i onda kada želite da košulju i sako u poslovnom outfitu zamenite ležernom letnjom majicom koja je adekvatna prilici. Ukoliko želite da postignete opušten i moderan izgled, jednobojnu Polo majicu uparite sa pantalonama koje bi inače nosili sa sakoom, a da nisu deo odela.

Fotografije: www.thefashiontag.com/ www.pinterest.com/ www.fashionbeans.com/