Ulična moda, naročito muška, godinama unazad izaziva sve veću pažnju modnih znalaca. Za razliku od modnih editorijala na kojima dominiraju brendovi, ulična moda predstavlja stilizovane muškarce koji savršeno kombinuju nebrendirane komade tako da im na njihovom izgledu svi zavide. Vi možete postati jedan od takvim muškaraca, samo sledite sledeća pravila.
menswear-effortless

1. Eksperimentišite
Unesite zabavu i kreativnost u vaš izgled. Uobičajenoj kombinaciji neutralnih boja dodajte ekstravagantni, printovan blejzer. Poigrajte se različitim bojama, neobičnim dezenima, svime što će vaš stil učiniti jedinstvenim.
menswear-embrace-one-palette
2. Investirajte u kvalitetno odelo
Neka ovo bude najvažnija kupovina za vaš garderober. Uz kvalitetan materijal i kroj po vašoj meri, odelo će vam biti najbolji saveznik i za najsmelije kombinacije. Uostalom, odelo je aksiom za mušku modu.
menswear-invest-in-a-suit
3. Obratite pažnju na detalje
Vaš stil najbolje će doći do izražaja ukoliko pravilno kombinujete detalje. Džepna maramica, čarape neobičnog dezena, kravata ili cvet na reveru pokazaće koliko dobro vladate trendovima i odlično ih uklapate u svoj, prepoznatljiv stil.

4. Razmišljajte monohrono
Najbolji način da istaknete svoju eleganciju je da nosite svoju omiljenu boju od glave do pete. Bilo da je reč o formalnim prilikama ili ležernoj varijanti, budite sigurni da ćete se izdvojiti iz okoline dobrim modnim ukusom.

5. Kombinujete komade odela zasebno
Odelo ne morate uvek nositi u kompletu. Rotirajte blejzer i pantalone na mnogo načina. Teget blejzer biće odličan sa bež pantalonama dok će pantalone od istog odela savšeno ići sa neobičnim sakoom, dvorednog kopčanja. Mogućnosti su velike, zato je odelo isplativa investicija.
menswear-tee-and-jeans
6. Bela majica je obavezna
Bazični komad u garderoberu svakog muškarca je klasična, bela majica. Dovoljan je samo taman džins i omiljena obuća da imate savšen izgled za šetnju po gradu.
Obratite pažnju na stil dobro obučenih muškaraca na ulicama grada. Primenite neke od ovih saveta i prilagodite ih svom stilu. Imaćete neverovatne rezultate. BUDITE SVOJI.

Izvor:www.stylecaster.com
Fotografije:www.stylecaster.com