Dolaskom proleća i visokih temperatura počinje letnje spremanje garderobera, gde se zimska garderoba i aksesoari zamenjuju letnjom odećom. Jedva smo dočekali da odložimo kapute, šalove, zimsku obuću do naredne zime. BelgradeGentleman vam predlaže, da zajedno sa zimskim komadima, odložite i zaobiđete određene  zastupljene letnje odevne predmete. U nastavku članka, pogledajte koji su to prolećni trendovi “za izbegavati”.

Duboke izraze kod  bluza i majici treba izbegavati uprkos vašoj korpulentnoj građi koju želite da istaknete. To možete postići strukiranim Polo majicama, laganim blago otvorenim letnjim košuljama i bluzama sa svedenom okruglinom. Duboki V izrazi su ipak deo prošlosti, upravo zbog toga što ne odišu suptilnom muževnošću.

Providni materijali košulja i ostatka odevnih predmeta zaobilazite u širokom luku. Ne samo da se možete osećati neprijatno u takvim komadima, već oni mogu odavati utisak poprilično jeftinog materijala. Bela ležerna košulja gustog lanenog tkanja je savršena zamena za neukusne providne materijale.

dont 3 (600 x 399) 1

Muške ešarpe i tanane marame ne pristaju svakome. Oprezno ih kombinujte, ali ukoliko niste sigurni, nemojte previše eksperimentisati ovakvim stilom. Jednostavno, stil koji je začinjen sa previše modnih detalja može proizvesti kontra efekat i izgledaćete kao da ste pogrešno spojili nespojivo.

jeans no final

Uzane farmerice kroz koje vam se ocrtavaju mišići nogu deluju kao potpuni promašaj. Garantujemo vam da nisu nimalo udobne, a ono što je neudobno učiniće da se osećate neprijatno i zračićete manjkom samopouzdanja i nervozom. Standardna širina u struku i nogavice koje se blago sužavaju u predelu listova su preporuka za vreli period koji nas čeka.

color 1 no

“Sve mi boje lepo stoje” stil je otišao odlaskom devedesetih. Ne dozvolite da se u vašoj odevnoj kombinaciji uočavaju samo boje. Odevno pravilo gde se kombinuju maksimalno tri boje odevnih predmeta je neprevaziđeno i uvek u trendu, a ukoliko želite, kombinaciju možete razbiti naočarama čija su stakla u boji ili nekim drugim modnim dodatkom.

fashion yes yes

Ono što uvek treba da vas usmerava na izgradnju i održavanje sopstevog stila je vaš senzibilitet i konstitucija, a ne nametnuti prolazni trend.

Fotografije: www.dailymail.co.uk/ www.huffingtonpost.com/ www.mainnew.biz/ www.bougie-on-a-budget.com/ www.pinterest.com