Svaki muškarac bi trebalo da poseduje jedan kvalitetan blejzer teget boje u svom garderoberu. Idealne veličine, vuneni model sa jednorednim kopčanjem koji će biti najkombinovaniji komad odeće koji će imati. Nesumnjivo je da će se gotovo sva garderoba, u jednom trenutku, uklopiti sa ovakvim blejzerom pa ćete shvatiti da je to najvrednija modna investicija koju ste ikada napravili.

dm101-navy-blazerDanas mnoge modne kuće dizajniraju veoma kvalitetne modele teget sakoa, tako da za ovaj odevni komad ne morate potrošiti čitavo bogatstvo, a izgledaćete u njemu kao milion dolara. Pogotovo kada blejzer budete kombinovali sa sledećim modnim komadima…

blazer-dress-shirt-dress-pants-tie-pocket-square-original-835
Zakopčan blejzer za formalne prilike
Kada je neophodno zakopčati dugme na blejzeru, najbolje je celu kombinaciju ispratiti klasičnim komadima poput indigo plave karirane košulje, maslinasto zelenih pantalona od kepera, indigo plave kravate, braon kožnog kaiša i kožnih cipela odgovarajuće boje. Čitavu kombinaciju možete dodatno upotpuniti belom džepnom maramicom koja će savršeno naglasiti vaš teget blejzer.
brook-taverner-otley-blazer-mens-navy-wool-blazer-e1362052082935_33763278-c29d-4305-8b2f-a540ee2e6c30_grandeUnapredite casual varijante
Omiljenim casual pantalonama pružite svečaniju notu, dodavanjem teget sakoa. Ovakav blejzer oplemeniće chino pantalone u boji kestena, a uz pomoć nekoliko aksesoara vaša kombinacija će biti savršena. Bela Oxford košulja, Chukka čizme braon – sive boje od prevrnute kože i takav kaiš biće odlični saveznici vašoj uspešnoj kombinaciji.

Uvrstite teget blejzer u svoju kolekciju i uživajte u beskrajnim mogućnostima kombinovanja koje će vam on pružiti. Ne zaboravite da klasični komadi, poput ovakvog, čine vaš stil besprekornim.

Izvor: BelgradeGentleman
Fotografije:
www.raymondtung.files.wordpress.com/www.lookastic.com/www.avana-collection.com/