Iako se džentlmeni, po pravilu, ne hvale svojim uspesima kod žena, Milan je odlučio da svoju priču podeli sa čitaocima. 
Nakon bezbroj pokušaja da usreći svoju lepšu polovinu, priča se uvek završavala tamo gde je i počinjala – na samom početku. Naime, Milan je, usled preuranjenog završavanja odnosa vrhunac dostizao nakon samo 5 minuta, što u početku nije predstavljalo problem za njega i njegovu lepšu polovinu. Probleme koji su vremenom bivali veći, rešavali su pomagalima koje bi stimulisale Milanovu suprugu da oseti uživanje koje bi se, inače, završavalo mnogo pre nego što bi ona to želela. Međutim, kako je ovakav vid stimulacije postajao dosadan i rutinski, Milanova supruga je počela da gubi interesovanje i želju za svojim suprugom.
.
BG: Kada se prvi put pojavio ovaj problem kod tebe?
.
M: Generalno, i kao mlađi oduvek sam bio izdržljiv. Nikada nisam imao problema da zadovoljim lepšu polovinu, a posebno nakon braka, u kome sam već 10 godina, gde sa suprugom imam maksimalnu slobodu da pokušamo šta god nam se sviđa (osmeh).
Pre par godina počeo sam da vrhunac dostižem ranije nego inače. Nije to ‚‚pravi‚‚ problem preuranjenog završetka odnosa već me želja i uzbuđenje tokom istog nadvlada i tu se priča završava – nakon celih 5 minuta (uzdah).
.
BG: Nezadovoljstvo  tvoje lepše polovine može izrasti u problem koji bi vas udaljio? Slažeš li se sa mnom?
.
M: U pravu si. Ne samo da bi nas udaljio, već nas zaista jeste udaljio. Zamisli moj neuspeh kao muškarca kada znam da moja supruga ne dobija od mene ono na šta je inače navikla, a sve to mojom zaslugom. Pokušavali smo sa raznim igricama, pomagalima i slično, da ne nabrajam, ali ništa nije pomoglo. To je totalno poljuljalo moje samopouzdanje, a da ne pričam koliko sam bio isfrustriran.
.
BG: Možeš li malo bliže da opišeš našim čitaocima kako izgleda odnos koji traje manje nego što bi ti želeo? Ništa eksplicitno, naravno (osmeh podrške).
.
M: (osmeh) Naravno. To vam je kao kada sednete da gledate dobar film, ali baš kada krene rasplet nestane vam struja (osmeh). Šalu na stranu, osećaj je poražavajući. Znam da bi se svaki muškarac složio sa mnom da nema većeg neuspeha od onog kada ne možeš da pružiš voljenoj osobi 100% sebe. U početku sam milsio da je to samo trenutna situacija nastala usled umora, stresa na poslu ili nedovoljnog sna. Međutim, godine čine svoje i što pre shvatite da problem postoji, tim pre ćete ga i rešiti.
.
BG: Kako si ti rešio problem?
.
M: Moram ti priznati da nije bilo lako. Kako su uzroci ovog fenomena često nejasni i mnogostruki, kako mi je i sam lekar rekao, tako se i ‚‚lečenje‚‚ sastoji iz pokušaja i grešaka dok se ne pronađe pravo rešenje za individualni slučaj. Po savetu lekara primenjivao sam razne vežbe pre odnosa, kao i mnogobrojne tablete, koje nisu urodile plodom. Da se razumemo, ovo je problem koji se javlja kod mlađe i starije populacije, podjednako. Nema izuzetaka.
.
BG: Vratimo se na suštinu – u kom grmu leži zec? (osmeh)
.
M: (osmeh) Da, malo sam odužio, nećeš mi zameriti.
Moj dobar prijatelj koji živi i radi u Grčkoj preporučio mi je VIAXI Long Time Spray. Naime, i on je imao sličan problem koji je uspešno rešio pomoću ovog spreja. Iskren da budem, bio sam skeptičan jer sam pre toga probao sve i svašta i ništa nije davalo rezultata. Sve do VIAXI-ja (osmeh). To je, bukvalno, nešto što morate imati, ne samo da bi vam rešilo problem, već i da bi vam  povećalo uživanje – u mom slučaju do 60 minuta!
.
BG: Kako deluje sprej?
.
M: Na prvom mestu, odlaže preuranjen završetak odnosa. To je zapravo desenzibilizator u spreju, na bazi prirodnih sastojaka, koji pruža osećaj hlađenja i smanjuje osetljivost. Ono što ja mogu da ti kažem je da mi je VIAXI vratio muškost, ako tako mogu da se izrazim (osmeh). Znam dosta muškaraca, starijih i mlađih, koji koriste VIAXI od kad se pojavio na našem tržištu, i do sada nisam čuo ni jednu zamerku. Najbitnije mi je da smo i supruga i ja sada srećni, a naša ‚‚utakmica‚‚ sada traje po celih sat vremena (osmeh). Stvarno bih preporučio svima, bez obzira da li imate problem ili samo želite da vaš odnos traje duže, a samim tim i uživanje.
.
BG: Hvala ti što si podelio priču sa našim čitaocima.
.
M: Nema na čemu. Nadam se da će biti od koristi vašim čitaocima.