Savršeni svet prazničnih proslava rezervisan je za smoking ili svečano odelo. Da bi glamurozni užitak bio upotpunjen, nedostaju vam samo omiljeni aksesoari koji će vašu odevnu kombinaciju učiniti besprekornom.
5977A_grande

Leptir mašne
Odelo , bela košulja i leptir mašna su idealna kombinacija za svečane i elegantne događaje. U zavisnosti od vaše inspiracije i formalnosti proslave izaberite klasičnu crnu, koloritnu jednobojnu ili šarenu leptir mašnu.
men-outfits-new-years-eve-partyDugmad za manžetne
Ovo je idealan aksesoar kojim možete ostaviti lični pečat na svim prazničnim kombinacijama. Ukoliko volite klasične komade i tradicionalniji stil, birajte srebrne komade manžetni, okruglih ili pravougaonih oblika sa različitim teksturama. Moderniji pristup istaćiće dugmad izrađena od rodijuma sa dodatkom ljubičaste ili crvene i teget boje.
16480066421_c501e8d705_bSvilene džepne maramice
Dovoljan je samo jedan aksesoar poput džepne maramice koji će vašu odevnu kombinaciju od prosečne učiniti izvanrednom. Od klasičnih belih, preko prugastih, tačkastih do maramica sa venecijanskom šarom, na vama je samo da izaberete onu koja najbolje odražava vaš stil.
Ešarpe
Svilena ešarpa izdvaja džentlmene od ostalih muškaraca. Vašem odelu pružite prefinjenu notu ovakvim aksesoarom. Bez obzira da li nosite košulju ili rolku od kašmira, svilena ešarpa će od vas napraviti gospodina sa stilom u svakoj prilici.
Golfing-Cufflinks-CLK5741
Dočekajte praznike u velikom stilu. Uz pravi izbor odeće i luksuznih aksesoara potrebni su vam samo još maniri pravog džentlema da osvojite sve u vašoj okolini i uživate u nezaboravnim trenucima.

Izvor: BelgradeGentleman
Fotografije: www.avana-collection.com/www.thefashiontag.com/www.gagliardi.com/www.zappos.com