Ove sezone neutralne nijanse su nova crna. Prigrlite svetlije palete boja peska, karamele, pudera i kamel .
2
Lagane prolećne kombinacije predviđene su sa bež odela. Iako je mnogima ova boja, do sada, bila sinonim za monotono, ove godine se situacija znatno menja zahvaljujući fantastičnim krojevima modernih odela. Sa bež odelom privućićete pažnju okoline i to bez dodavanja aksesoara. Svedite sve na jednostavne i klasične komade, pa birajte bele košulje ili jednobojne pastelne nijanse. Čitav izgled upotpunite originalnom džepnom maramicom ili kravatom. Ukoliko žudite za malo teksture, pobrinite se da vase odelo bude od lana.
Krojački zanat danas nije kao što je nekada bio. Tokom prethodnih godina, prešlo se preko jasne razlike između formalnog i ležernog i došlo do savršenog spoja sa neverovatnim efektom. Stoga, ukoliko imate svetlije odelo i dosta neobaveznih komada, sada je pravi trenutak da ih ponesete zajedno. Kombinujte lagane, svetle pantalone sa tamnijim sakoima i kariranim košuljama, vodeći računa da jedan komad odeće uvek bude neutralne nijanse.
1
Korišćenje laganih neutranih nijansi za osnovu odevne kombinacije kojoj ćete dodati kontrastnu nijansu, poput koralno crvene ili svetlo zelene, biće pun pogodak za osunčane prolećne dane. Neophodno je samo da postavite granice. Znajte da je jedna jarka boja dovoljna da istakne vaš izgled. Sve preko toga ruši čitavu ideju.
3
Neutralne kombinacije su uvek sigurna varijanta. Naročito tokom sezone proleća i leta. Odbacite teget i crne komade i zamenite ih novim, lepršavijim i laganijim bojama koje će osvežiti svaki vaš dan.

Izvor: BelgradeGentleman
Fotografije: www.massimodutti.com/ www.matalan.co.uk