Pravog džentlmena čine dela!

Dela su ta koja nas čine određenim ličnostima. Pravi muškarac se mora ponašati džentlmenski ili barem šmekerski i treba da prestane sa određenim stvarima koje muški rod stavljaju na loš glas.

Ako želite da osvojite ženska srca i poštovanje vaših prijatelja, onda momentalno prestanite sa ovim stvarima:

1. Selfiji u teretani

Ništa nije gore od pozera u teretanama. Niste otišli u teretanu da se slikate, već da vežbate, zbog toga bacite telefon i tegove u ruke.

2. Slanje intimnih fotografija

Ako volite da šaljete intimne fotografije, a da vam to niko nije tražio, onda je moguće da imate ozbiljan problem. Mnogi muškarci misle da će ovako osvojiiti ženska srca, ali uvek se desi suprotno, pa dame misle da su takvi muškarci neprimereni.

3. Škrtice

Nije potrebno da svaki put ostavljate bakšiše od 500 dinara i da trošite nekoliko hiljada, ali ne bežite od povremenih plaćanja računa. Častite društvo, barem ono omiljeno i obavezno povedite lepšu polovinu na neke lepe kolače ili sladoled.

4. Laganje

Možda su sitne laži bile opravdane u osnovnoj školi, ali kao zreo muškarac ne biste trebali da imate potrebu da lažete. Pravi muškarac prihvata sve situacije i suočava se sa svojim problemima, a laganje je samo kukavičko bežanje od toga.

5. Muvanje preko društvenih mreža

I ovo je možda bilo zanimljivo u srednjoškolskom periodu, al

i kao zreo muškarac morate poraditi na direktnom pristupu i razgovoru. Ozbiljnije i zrelije žene sigurno nećete naći na društvenim mrežama.

6. Dobacivanje

Još jedan ružan manir koji vas nigde dobro neće dovesti. Verovatno niko nikada nije uspeo da obori ženu s nogu dobacivanjem, pa zbog toga ovo morate podhitno prestati da radite.

7.Hvalisanje

Koga je zapravo briga koji automobil vozite ili u kolikom stanu živite. Te stvari zadržite za sebe, jer ćete tako samo nervirati druge.

Izvor: www.muskimagazin.rs

Photo: www.updatehunt.com